SÝRY, RYBY, ZVĚŘINA A VÍNO 2018

SÝRY, RYBY, ZVĚŘINA A VÍNO 2018

Prezentace a ochutnávka sýrů, pokrmů z ryb a zvěřiny ve spojení s dobrými víny

07.09. - 08.09.2018 (Pá-So)

Kde: Radniční sál, radniční sklepy a arkádové nádvoří, Prachatice
Jižní Čechy
GPS: 49°0'49.11"N, 13°59'55.02"E

V letošním roce se opět otevřou přízemní i podzemní prostory renesanční prachatické radnice a přivítají nejen odborníky, ale hlavně Vás návštěvníky - milovníky dobrého jídlaa vína na tradičním

15. ročníku Národní přehlídky - sýry a víno,

13. ročníku Eno-gastronomické přehlídky - ryby a víno,

4. ročníku Eno-gastronomické přehlídky – zvěřina a víno

Pátek 7.9.2018

10.00 – 14.00 - slavnostní zahájení - hosté a odborná veřejnost

16.00 – 23.00 hod. - pro veřejnost – milovníky vín a dobrého jídla

Sobota 8.9.2018

17.00 – 24.00 hod. - pro veřejnost – milovníky vín a dobrého jídla

HLAVNÍ PROGRAM PŘEHLÍDEK

Prezentace a ochutnávka sýrů, pokrmů z ryb a zvěřiny ve spojení s dobrými víny

„2018: premiéru má STUDENÁ KUCHYNÉ“

Vedle mnoha našich skvělých sýrů, sýrových salátů a pomazánek, budou prezentovány různé druhy uzených sladkovodních ryb, rybích salátů a pomazánek, rybího „tataráku“ a ze zvěřiny ochutnáte výtečné zvěřinové uzeniny – jelení klobásu, salám z divočáka, zvěřinovou klobásu, paštiku, tlačenku a pod.

Ukázky přípravy pokrmů studené kuchyně, zajistí zkušený mistr kuchař pan Karel Jarmal z Vodňan, majitel a zároveň šéfkuchař restaurace Zlatý soudek.

VSTUPNÉ – pozor dochází ke změně

V ceně vstupného je zahrnuta neomezená ochutnávka cca 70 vzorků sýrů a pokrmů z nich, ochutnávka všech pokrmů studené kuchyně z ryb - uzené ryby, pomazánky, saláty apod., ze zvěřiny - zvěřinové uzeniny, paštiky, tlačenky ...

Dále je v ceně vstupného degustační sklenka a neomezená degustace všech vín (mimo vín výjimečných a exkluzivních vín - kde můžete v rámci vstupného ochutnat pouze jedenkrát)

Vstupné v předprodeji Kč 380,00 - na místě Kč 480,00

Další informace: http://syryrybyavino.eu/